7ZŠ Kolín - Poděkování

18/12     Poděkování

 

Žáci sedmých a devátých tříd naší školy uspořádali již 11.ročník  Zpívání pro pejsky. Je to řada charitativních pěveckých vystoupení pro žáky naší školy, pro děti kolínských mateřských škol, pro rodiče a pro všechny milovníky hezkých písniček a dobrých skutků.

Výtěžek z těchto koncertů vždy putuje jako vánoční dárek do Psího domova v Kolíně. Letošní ročník byl obzvláště úspěšný. Kromě velkého množství psích pochoutek, konzerv a hraček vyzpívaly děti 14 222,- Kč. Tím byl překonán dosavadní rekord a v Alíkově budou mít veselejší Vánoce.
 
Poděkování patří dětem a paním učitelkám z MŠ Bezručova, MŠ Masarykova, MŠ Rimavské Soboty a MŠ Katolická, ale i žákům, rodičům a pedagogům naší školy a ostatním milým a štědrým lidem.  
 
Mezi milé a vzácné posluchače patřili letos i pan místostarosta Mgr. Ing. Jan Pospíšil, MBA  a pan radní Ing. Jan Hora. A samozřejmě paní ředitelka Psího domova Alice Kubíčková s Toulou, úžasným čtyřnohým chlupatým doprovodem z Alíkova. Oba přišli dětem poděkovat za to, co pro opuštěné pejsky již jedenáct let dělají.
 
Za zpěváky ze 7. A, B a 9. A, B, C – Irena Moosová 
 
     
 

Webdesign: