7ZŠ Kolín - Gymnastická přehlídka
 

Rok se sešel s rokem a my jsme se zase všichni pilně připravovali v rámci tělesné výchovy na 8.ročník gymnastické přehlídky. Každou třídu reprezentovali ti nejlepší a ostatní kamarádi jim fandili a drželi palečky, aby se vše povedlo. Nejen závodníci, ale i diváci, včetně několika rodičů a prarodičů, byli úžasní. Moc děkujeme za krásné výkony a těšíme se na další ročník. 

 Hana Pospíšilová
 
Výsledky:  mladší žáci
  1. Klára Benešová
  2.  Adéla Ševčíková
  3. Zuzana Vobořilová 
starší žáci
  1. Eliška Tůmová
  2. Kateřina Holubová
  3. Vojtěch Berka

Dne 27.2.se v tělocvičně uskutečnila gymnastická přehlídka, ve které závodil jen 1.stupeň. Z každé třídy se vždy vybrali 2 nejlepší, kteří reprezentovali svou třídu. Jako první disciplína byla lavička, kde to dětem moc šlo, i když to třeba byli prvňáčci. Jako druhá disciplína byla akrobacie a třetí byl přeskok přes kozu, na které skákaly jen děti ze 4. a 5.ročníku. Po všech disciplínách si děti, které si chtěly zacvičit, stouply a paní učitelka Pospíšilová s děvčaty z aerobiku předcvičovaly. A nakonec se vyhlašovali výsledky gymnastiky. Nedopadlo to vůbec špatně – byla jsem druhá.Tento den se mi moc líbil.                                  

 Kateřina Holubová

Dnes se ve školní tělocvičně konala gymnastická soutěž o nejlepší gymnastku nebo gymnastu. Soutěžila 1. kategorie: 1.-3. třída a 2. kategorie 4.-5. třída. Dnešní den se, jak to tak vypadalo, každému líbil, což bylo super. O přestávkách jsme s p. učitelkou Pospíšilovou předcvičovali dětem aerobic. Dnešní den byl super, i když jsem se jen dívala na gymnasty. Měli moc hezké sestavy.

 Emma Koděrová
 
     
 

Webdesign: