7ZŠ Kolín - Zpívání pro pejsky se nám vydařilo
 

Na přípravě se podílely děti všech věkových kategorií - od malých prvňáčků až po velké osmáky.

Malí zpěváčci si připravili písničky společně se svými vychovatelkami ze školní družiny, starší žáci s třídními učitelkami p. Konvalinkovou, Horovou a Bláhovou a druhostupňoví zpěváci nacvičili krásné písničky pod vedením paní učitelky Motákové.

Úvod celého koncertu patřil žákům 7.ročníku, kteří pod vedením paní učitelky Železné sami vymysleli a nacvičili scénku s tematikou opuštěných pejsků s názvem "Nevhodný dárek".

Na hudební nástroje zahráli Vojta Šimek ze 4.B, Lucka Novotná ze 7.A, David Cais z 9.B a skupina flétniček z 2. a 3.ročníku.

Diváky byly děti naší školy a děti z MŠ Masarykova a MŠ Bezručova.

Všichni zúčastnění zaslouží velkou pochvalu. Moc se snažili, aby jejich vystoupení dopadlo co nejlépe.

Děkujeme všem, kteří přinesli mlsánky, psí konzervy, hračky pro pejsky, nebo přispěli finanční částkou. Kromě velkého množství psí potravy se vyzpívalo krásných 9 178 korun.

Všechny dary si osobně převzala vedoucí psího útulku paní Alice Vlková, která na koncert také přišla. Vzala s sebou dokonce psího kamaráda Josífka. Ten sice mlčel, ale paní Alice vystupujícím dětem jako poděkování zarecitovala pohádku.

Děkujeme moc vám všem, kterým není lhostejný osud opuštěných pejsků a v tomto předvánočním čase jim naším prostřednictvím pomáháte.

 

 

 
     
 

Webdesign: