7ZŠ Kolín - Dojmy z besídky ve III. C
 

Děkuji všem dětem a rodičům pak za to, že přišli podpořit své děti na vánoční třídní besídku a společně tak vytvořili úžasnou atmosféru i tím, že se do některých vystoupení vstřícně sami zapojili. Připojuji některé hodnocení Vašich dětí.

Eva Cilová

 

Jsem rád, že přišli rodiče. Ale byl to těžký pocit, abych něco nezkazil. Ale bylo to prima. Škoda, že táta přišel ke konci, ale alespoň přišel. Besídka se mi moc líbila. Rodičům se to taky moc líbilo, hlavně babičce.

Matěj Hofierka

 

Besídka se mi líbila. Jako moderátor - to bylo super. Na rodiče jsem udělal velký dojem. Byl jsem rád, že přišli oba rodiče a ještě víc, že mi přišel i bratr. Líbila se mi všechna vystoupení.

Samuel Stuchl

 

Já jsem si besídku užila a móóóóc se mi líbila. Byla jsem ráda, že jsme ji dělali před rodičemi. Hezká byla pohádka Šípková Růženka, moc se mi líbila a dobří byli také uvaděči jak všéééchno uváděli.

Eliška Gandžalová

 

Mě se na besídce moc líbili uvaděči. Prostě všechno. Bylo to těžké sestavit naše cvičení – Spící krása, ale přesto jsme to dokázali. Doma nás všechny ze třídy chválili. Doufám, že takhle šikovní budeme pořád.

Kristýna Rosická

 

Mě se moc moje kouzlo nepovedlo, ale líbilo se mi. Hezké bylo taky zdobení perníčků, co měl David. Na besídce se mi nejvíc líbila Šípková Růženka. Nejlegračnější bylo malé divadélko, které měl Sam a Filip. Super byli i kluci uvaděči.

Josef Levčík

 

Na besídce jsme získali spoustu vzpomínek a zkušeností. Besídka se mi moc líbila. Hlavně se mi líbila písnička Rolničky, ty byly nejlepší.

David Tichý

 

Mě se moc líbily kostýmy, knírky, všechna představení a hlavně Šípková Růženka, taky Pepa se svým kouzlem a David se zdobítky perníčků.

Karel Záhorka

 

Nejvíc se mi na naší besídce líbila vědomostní hra vlajky s Honzou a Matějem. Besídka se mi líbila, ale na začátku jsem musel s Danem improvizovat.

Honza Jarolím

 

Mě se besídka strašně líbila, že se na mě přišli podívat rodiče – táta i máma. Nejvíc se mi líbilo vystoupení kouzelníků a taky se mi povedla ve vystoupení hvězda. Bylo mi tady s nima moc pohodlně.

Ruda Hrouda

 

 
     
 

Webdesign: