7ZŠ Kolín - Bleskový pozdrav od II. A
 

Moc zdravíme z Rokytnice nad Jizerou.

Dojeli jsme naprosto v pořádku. Cestou jsme se zastavili v Bozkovských dolomitových jeskyních. Byl to pro nás zajímavý zážitek.

Celý den nás provázelo sluníčko.

Na Chatě Pod Smrkem se nám moc líbí. Máme tu venkovní hřiště s nádherným výhledem a první večeře všem chutnala.

Zítra se vydáme na Huťský vodopád a čeká nás hra v lese.                                                                                                                                     Vaši druháci

Úterý

Dnes bylo počasí opět jak vymalované. Po dopolední výuce jsme se věnovali míčovým hrám. Po obědě jsme se vydali nádhernou přírodou k Huťskému vodopádu. Cestou jsme si ověřili náš pozorovací talent při hře Co do lesa nepatří. Nezapomněli jsme ani na oblíbené stavění domečků pro lesní skřítky. Jako důkaz, že se máme dobře, posíláme pár fotek.Zdraví 2. A

Středa

Ve středu jsme vyjeli na exkurzi do skláren v Harrachově. Sluníčko si s námi hrálo na schovávanou.

Když se spustila průtrž mračen, pomalu jsme se loučili s Mumlavským vodopádem. Nečas jsme přečkali v cukrárně a v muzeu skla. Jako na povel přestalo pršet a udělalo se opět krásně.

Čtvrtek

Dnes jsme soutěžili ve skládání tangramů, hledali přírodniny na rychlost a odpoledne jsme byli ve Františkově ve "Starém kravíně" - muzeu staré techniky a starých předmětů. Den jsme zakončili karnevalem. Už se pomalu ale těšíme domů.                                                                           

2. A

 

 

 
 
     
 

Webdesign: