7ZŠ Kolín - Škola v přírodě I. C - Benecko
 

Konečně nastal den „D“ a my jsme ráno vyjeli na naší první školu v přírodě.

Po krátké zastávce na svačinu jsme v 11 hodin dorazili na „Hančovku“. Výborný oběd, polední klid – a vyšli jsme do lesa obhlédnout okolí, stavět domečky a vymýšlet příběhy.

Po večeři si děti vyrobily erby a poslechly pohádku na dobrou noc. Řekli jsme si společně, co nás čeká zítra a šli spát. Všichni se těší na další dobrodružství, která nás čekají.

Děti a dospěláci z 1.C

Den druhý – úterý

Zasíláme pozdrav ze slunečného Benecka. Po vydatné snídani a dopoledním vyučování jsme si chvilku před obědem pohráli.  Po obědě a poledním klidu jsme se vydali na rozhlednu Žalý. Cesta byla dlouhá a náročná, ale uběhla nám rychle, protože jsme hráli naše oblíbené hry. Výhled z rozhledny jsme si všichni užili. Cestou zpátky jsme si i zpívali. Po dobré večeři jsme na chvilku vyběhli ven, zhodnotili den a po pohádce šli spát.

                                                                                                                                                             Děti a dospěláci z 1.C

Den třetí – středa

Dnes dopoledne nám počasí moc nepřálo. Po obědě a poledním klidu jsme vyrazili na Lufťákovu stezku, kde jsme plnili různé interaktivní a zábavné úkoly. Večer nás čekala vynikající večeře- palačinky. Po skvělé večeři jsme vyšli do lesa nasbírat dřevo na zítřejší táborák. Nakonec jsme si zahráli několik nových her a po pohádce jsme šli spát.

 
 
     
 

Webdesign: