7ZŠ Kolín - Články

21/03     Kouzelnické odpoledne ve školní družině

V pátek 17. 3. se školní družina proměnila v manéž plnou kouzelnic a kouzelníků. Obecenstvo vidělo mnoho kouzel – uvázání uzle jednou rukou, zmizení náprstku a mince, telepatii s čísly, kouzla s kartami a kouzelnými krabičkami a nevídané kouzlo, jak se z banánu, pomeranče, jablka a grepu stane kiwi. Každý kouzelník za svůj výkon obdržel diplom a sladkou odměnu.

zobrazit


12/02     Karneval ve školní družině

V pátek  10.2.2017 se v naší družině konal KARNEVAL. V půl druhé se všechny děti sešly v tělocvičně, která byla rázem plná pohádkových postav, pirátů a klaunů. Na začátek jsme si zasoutěžili ve třech disciplínách – házelo se míčkem na koš, hrála se klobouková, podlézalo se lano, které se neustále snižovalo. Potom následovala netradiční soutěž s názvem Mumie – hra spočívá v tom, že se skupinka dětí snaží co nejrychleji omotat kamaráda toaletním papírem, tedy z něj udělat mumii.…

zobrazit


21/01     Lednové sportování ve školní družině

V pátek 20. ledna se v naší školní družině konala první akce tohoto roku s názvem LEDNOVÉ SPORTOVÁNÍ. Akce odstartovala v půl druhé, kdy se všechna oddělení školní družiny sešla v tělocvičně naší školy. Soutěžilo se v několika disciplínách: hod na koš, slalom mezi kužely, medicinbal, obratnost na žebřinách a cvičení na lavičkách. Na závěr našeho sportování jsme si zasoutěžili na lodičkách (přesouvání laviček). Jak se nám dařilo vidíte na fotkách.       …

zobrazit


06/01     Plavecký výcvik

Žádáme zájemce o plaveckou výuku ve 2. pololetí  školního roku 2016/2017 o  odevzdání přihlášky do pátku 13. ledna. Plavecká výuka ve 2. pololetí je organizována přednostně pro žáky 1. ročníku. Do naplnění kapacity  se můžou přihlásit i žáci 2. – 5. ročníku. Platbu  1 840, –  Kč  odevzdávají přihlášení žáci do úterý 31. ledna paní vychovatelce Veronice Veselé.

zobrazit


06/01     Školní klub basketbalu

Dne 18. ledna 2017 od 14 do 14:30 hodin bude ukázková hodina basketbalu pro děti 4. – 9. ročníku v tělocvičně školy. V případě zájmu bude možné se od 2. pololetí přihlásit do školního klubu basketbalu. Činnost klubu bude probíhat od února 2017 vždy ve čtvrtek od 15:30 do 16:30 hodin. Přihlášky je možné vyzvednout u paní vychovatelky Petry Mrzenové, která je vedoucí klubu basketbalu.

zobrazit

 
     
 

Webdesign: