7ZŠ Kolín - Nábor do sportovní atletické třídy
 

Na začátku jara obvykle Rada sportovních tříd při 7.základní škole v Kolíně vyhledává talentované děti  z pátých tříd, které by měly zájem stát se žáky sportovní třídy.Nejinak je tomu i letos.Co nabízíme mladým sportovcům? Více hodin tělesné výchovy, každoročně letní a zimní soustředění, společnou účast v atletických soutěžích za družstvo Sokola Kolín.Dále  při reprezentaci školy  i v ostatních sportovních odvětvích(např. kopaná, basketbal, volejbal, florbal ).

Nenabízíme však jen samé výhody.Žák - sportovec by se měl stihnout i učit, zpočátku alespoň jednou týdně trénovat, později nejméně dvakrát.

Pokud  dítě bere sport jako svého koníčka a projevuje o něj stálý zájem, většinou se dočká pěkných výsledků a stane se platným členem kolektivu, v kterém se na sebe všichni mohou navzájem spolehnout.Předpokládáme i spolupráci rodičů, neboť při aktivním přístupu dítěte ke sportu je pak větší šance, že se dítě  neubírá cestou, na které by ho rodiče jistě neradi viděli (špatné party, automaty, drogy atd.)Nabízíme Vám tuto alternativu k zamyšlení a pokud doma takového nadšence pro sport máte, neváhejte.

Chcete-li se dozvědět více, přijďte se informovat  přímo k nám do školy.

e-mail:   7zs@kolin.cz   tel:  321 725 886                                                               Marie Fišerová

 
     
 

Webdesign: