7ZŠ Kolín - Školy v přírodě

24/05     Školy v přírodě

 

Tak jako v minulých letech i letos vyjíždějí v tomto období třídy 1.stupně naší školy do horských oblastí naší republiky, aby se zde nejenom učily a obohatily se o nové společné zážitky,  ale i zvýšily svou fyzickou kondici,  poznávaly přírodu a nadýchaly se svěžího lesního vzduchu.

Kde je můžeme najít?

4.A a 4.B v Janově u Slavonic od 16.5. do 25.5.2006 s p.uč.Cindrovou,  Duškovou a p.vych.Keltnerovou. Jejich projekt má název „Putování s Robinsonem“.

2.A a 2.B v Rokytnici nad Jizerou od 19.5. do 26.5.2006 s p.uč.Literovou,  Veverkovou a s p.Křenkovou a Horáčkovou.

Zde najdeme i  3.B v době od 26.5. do 2.6.2006 s p.uč.Hubáčkovou, p.vych.Růžičkovou a p.Tajovskou. Budou plnit úkoly  „S krtkem na horách“.

1.B v Dolních Mísečkách od 20.5. do 27.5.2006 s p. uč. Horovou, p.vych.Lisou a p. Horou..

4.C a 5.A ve Vítkovicích v Krkonoších od 27.5. do 2.6.2006 s p. uč. Pospíšilovou,  Bláhovou,  p.Šímovou, Smrčkovou, p. Jeřábkem a Smrčkem.. Jejich projekt  je  tematicky zaměřen na „Cestu napříč sousedními státy ČR“ a je pokračováním dlouhodobého projektu započatého ve škole.

 
5.B v Bratrouchově u Jablonce nad Jizerou od 31.5. do 9.6.2006 s p. uč.Motákovou,  p. vych.Martínkovou a p.Černíkovou. Název jejich projektu bude výsledkem snahy a dohody jednotlivých skupin žáků  pracujících na rozmanitých úkolech zaměřených nejen na poznávání skutečností a ochrany přírody, ale i na zlepšení vzájemného porozumění.

Dětem přejeme příjemný pobyt a mnoho nových příjemných zážitků. Pedagogům děkujeme za zajištění  a uskutečnění školy v přírodě. Rodičům patří velký dík za jejich ochotu a pomoc při práci s dětmi.


 


                                                                                                            Libuše Hovorková

 

 
     
 

Webdesign: