7ZŠ Kolín - Zápis do 1.ročníku
 

Zveme všechny předškoláky a jejich rodiče k zápisu do 1.třídy pro školní rok 2009/2010. Zapisujeme děti narozené od 1.9.2002 do 31.8.2003. Pro výběr školy není rozhodující bydliště - rodiče mohou pro své dítě vybrat libovolnou školu podle vlastního uvážení.

Zápis na naší škole probíhá ve čtvrtek 15.ledna 2009 od 13 do 18 hodin a v pátek 16.ledna 2009 od 13 do 17 hodin. Vezměte s sebou rodný list dítěte a občanský průkaz zákonného zástupce.

Naše škola je škola sportovní se zaměřením na lehkou atletiku. Nabízíme velké množství zájmových kroužků již od 1.ročníku – sportovní hry, pohybová a taneční průprava,mažoretky, keramika, informatika a internet, výtvarné činnosti, angličtina, němčina, hra na flétnu, dramatická a pěvecká výchova a mnoho dalších podle zájmu a výběru našich žáků. Školní výuka probíhá podle školního vzdělávacího programu „Sedmička“, který byl našimi pedagogy vytvořen „na míru“pro naše žáky. Při vyučování využíváme moderních vyučovacích metod a moderní didaktickou a výpočetní techniku. Naši žáci se úspěšně zapojují do mnoha naukových, výtvarných, literárních a sportovních soutěží v rámci okresu, kraje – ale i celé České republiky a pracují i v mezinárodních projektech. Pod vedením našich pedagogů se úspěšně zapojují i do mezinárodních soutěží. Své práce prezentují naši žáci ve školních časopisech Projektové noviny a Sporťák.

Zapsané děti čeká příjemné prostředí, kamarádští spolužáci, zkušení a  vstřícní učitelé a mnoho zajímavých zážitků.

Od února se budoucí školáci mohou účastnit lekcí Dobrého startu. Podrobné informace obdržíte při zápisu.

 
     
 

Webdesign: