7ZŠ Kolín - Setkání předškoláků ve škole
 

Poprvé si předškoláci prohlédli naši školu minulý týden, kdy pro ně vychovatelky naší školní družiny společně s žákyněmi ze 7.A a 9.B připravily zábavné soutěže ve třídách a na chodbách školy. Tento týden si mohly tyto děti poprvé vyzkoušet práci ve třídě. Byla to práce velmi zábavná a hravá. Přišel za nimi pohádkový medvídek. A co všechno je naučil! Co všechno jim ukázal! Až oči přecházely. A děti byly velmi šikovné a s medvídkem si dobře rozuměly. Počáteční obavy byly brzy překonány a ani rodičům ani dětem se po skončení pohádkové hry nechtělo z vyhřáté třídy odcházet. Tak si s sebou domů vzali alespoň pohádkového skřítka, kterého jen pro ně vyrobily starší žákyně při hodinách výtvarné výchovy.

Příští týden se sejdou opět. Počátek své schůzky posunuli na 15,30 hodin. To proto, aby nemuseli tolik pospíchat a cestou do školy mohli přemýšlet, jaké překvapení je asi čeká.

Kdo nepřišel, nevadí. Může to ještě napravit. Noví kamarádi, překvapení a pohádkové povídání čeká na všechny předškoláky každou středu v říjnu a listopadu od 15,30 do 16,30 hodin.
 
     
 

Webdesign: