7ZŠ Kolín - Florbalový turnaj 4. a 5.tříd
 

Okresní kolo proběhlo 26.10. 2009 v Kolíně. Zúčastnilo se 11 týmů. Hrálo se ve třech skupinách. Našimi soupeři ve skupině byly týmy 3.ZŠ Kolín a Červených Peček. Základní skupinu jsme s přehledem vyhráli. Ve finálové skupině jsme porazili družstva Velkého Oseka (na nájezdy) a Týnce nad Labem.

Z důvodu nemoci do hry nenastoupil talentovaný žák druhé třídy Tomáš Merta. Podpořit nás přišli rodiče a bratr Václava Kukala a otec Filipa Šváchy.

Střelci a počet gólů: Korbelář David 3,  Růžička Adam 3, Novotný Jan 2, Platzer Martin 1

Krajské kolo proběhlo 11.11.2009 v Benešově. Postupujících družstev bylo 12, přijelo jich však jen 10. Hrálo se ve dvou skupinách. Našimi soupeři v základní skupině byla družstva Vraného nad Vltavou, Kutné Hory, Kladna a Mělníka.

Z důvodu nemoci do hry nenastoupil jeden ze stěžejních hráčů Adam Růžička. Na jeho místo nastoupil jeden z brankářů - Václav Kopáček. Před posledním zápasem bylo po postupových nadějích. Proto do posledního zápasu s Kladnem nastoupili i nejmladší hráči, kteří do té doby zasahovali do hry pouze ojediněle.

Do finálové skupiny jsme nepostoupili. Celkově jsme tedy obsadili 7.-8. místo.

Střelci a počet gólů: Korbelář David 6,  Exner Tomáš 1, Vít Tomáš 1

Podpořit nás přijeli dědové Adama Hrušky, Martina Platzera a matka Jana Novotného, která se také stala sponzorem družstva a koupila všem hráčům 4 obří pizzy. Poděkování patří i deváťákům hrajícím florbal v FBC Kolín - Petru Novotnému a Adamovi Vítovi, kteří předávali své zkušenosti mladším hráčům.

Sestava: Exner Tomáš, Hruška Adam, Kopáček Václav, Korbelář David, Kukal Václav, Merta Tomáš, Novotný Jan, Platzer Martin, Rosický Radek, Růžička Adam, Šlechta Ondřej, Vácha Filip, Vít Tomáš

Děkujeme všem hráčům za reprezentaci školy a rodičům za jejich podporu!

 
 
     
 

Webdesign: