7ZŠ Kolín - Rodilý anglický mluvčí do školy
 

Vážení rodiče, unikátní projekt rodilý anglický mluvčí do škol může u nás začít v září 2010 a je jen na vás, jak se rozhodnete a zda umožníte svému dítěti dlouhodobé nadstandardní vzdělávání v anglickém jazyce speciální metodou britské jazykové školy Wattsenglish Ltd., jejíž metoda výuky je plně akreditovaná MŠMT a metodika zpracovaná VÚP v Praze. Lektoři jsou pedagogové metodicky školeni pro výuku dětí v České republice našimi předními metodiky, lingvisty a psychology.

Lektoři s dětmi pracují maximálně efektivní metodou Wattsenglish, založenou na osvojování si jazyka přirozenou cestou. Tato výuka je součástí běžné výuky ve všech třídách školy. Je určena i pro 1. a 2. třídy ve školách, kde se s běžnou výukou anglického jazyka začíná až od 3.třídy. V 1. a 2.ročníku může rodilý mluvčí pracovat s dětmi v kterémkoliv předmětu.

Vzhledem k tomu, že je to výuka nadstandardní, je plně hrazena rodiči a to ve výši Kč 250,-- za měsíc (4x45 minut).

Více informací naleznete na www.wattsenglish.com. Vaše případné dotazy můžete směřovat na e-mail ředitelky Wattsenglish pro Kolín: eva.vedralova@wattsenglish.com nebo na tel: 737 649 627.
Na setkání s vámi během třídních schůzek dne 20.4.2010 se těší
 
Eva Vedralová, ředitelka Wattsenglish Kolín 
Mgr. Petr Strejček, ředitel školy
 
     
 

Webdesign: