7ZŠ Kolín - Vodácký kurz 8.ročníku - mokré pocity
 

Jan Světlík:  V úterý 16. června jsme odjeli od školy autobusem. Cestování bylo v pohodě a cestu do Vyššího Brodu nám zpestřil ještě McDonald. Po příjezdu jsme se seznámili s moc milými instruktory a vyrazili jsme na vodu. Učitelé vymysleli vodní volejbal, kdy jsme se snažili, aby nám míč nespadl do lodě. Kemp byl v pohodě a většina lidí si uvařila čínskou polévku.

Ve středu jsme jeli o něco kratší úsek do Českého Krumlova, po zabydlení jsme vyrazili do historického centra. Moc se mi tam líbilo.

Třetí den jsme propluli Krumlovem, po pár kilometrech jsme se občerstvili skvělou klobásou. Poslední úsek patřil pirátským válkám, kde jsme se shazovali z lodí a brali si pádla. Zapojili se všichni a všem se to moc líbilo. Poté jsme se sbalili a vrátili se domů.

Šedivý Filip : Voda se mi líbila. Nejvíce mě bavilo vaření.

Machurka Kamil : Bylo to tam super, ale nejvíce se mi líbilo sjíždění jezů. A taky instruktoři byli fajn.

Náhlovská Kristýna: Na vodě se mi moc líbilo, i když byla v noci docela velká zima. Ale to k tomu stanování patři. Byla tam velká sranda.

Rauchová Klára: Na vodě se mi moc líbilo, i když byla docela zima. Bavilo mě sjíždět jezy a pádlovat, když jsme zrovna měli pádla. Také mě bavilo vaření s holkama. Poslední den nám byla docela zima, protože jsme se nedobrovolně koupali.

Beneš Adam :  Moc se mi to líbilo, hlavně když jsem se vykoupal :-))

Žiško Michal: V úterý jsme vyjeli na vodu, byla celkem zima, ale když jsme pádlovali, tak jsme se zahřáli. V noci byla zima, ale to nevadilo. Ve čtvrtek jsme se vrátili a byli jsme smutní, že je konec.

Kopecký Dominik:  Kurz se mi velmi líbil, naučil jsem se tam hodně nových věcí a příště pojedu znova.

Vaněk Dominik: Mám z toho dobrý pocit. Hlavně z instruktorů, kteří nás hodně naučili. Líbili se mi jezy a závodění na raftech.

Jírovská Veronika:  I přes to, že na vodě bylo docela chladno, tak jsme se koupali. Někteří dobrovolně a někteří nedobrovolně. Naše posádka byla čistě  holčičí. Byly jsme sehrané a docela nám to šlo. Vařily jsme si samá jednoduchá jídla, která všem chutnala a nakrmily jsme i lidi z dalších stanů.

Lipnerová Magdalena:  Jízda na raftech. Mám z toho dobrý pocit, bavilo mě to.

Kaiserová Eliška: Vodácký kurz byl velmi zábavný a moc jsme se bavili.(klidně bych si to zopakovala) PS: Dobří instruktoři (Luboš)

Nováková Veronika: Voda byla skvělá. V noci mi byla sice trochu zima, ale to k tomu patří. Nejvíce mě bavil poslední den na raftech, kdy jsme už od začátku počítaly s holkama s tím, že budeme úplně mokré a zaplaveme si ve vodě, protože jsme se prostě chtěly pomstít. To se nám nakonec ale moc nepovedlo vzhledem k tomu, že my byly všechny mokré a z druhého raftu se ve vodě nikdo nekoupal. Koupali se až potom, co začali bojovat s jiným raftem. To se konečně vykoupal i jejich kormidelník. Nejhorší byly poslední asi 3 km, kdy jsme byly mokré a byla nám všem zima. Jinak se mi tam moc líbilo.

 
     
 

Webdesign: