7ZŠ Kolín - Projektový den "Napříč školou"
 

Tento projektový den byl ten nejpovedenější den vůbec ve škole. Moc se nám líbil. Pracovali jsme ve třídě 5. A. Nejvíce ve škole se nám líbila výroba plakátu, který si myslím, se nám velmi povedl a také venkovní stanoviště – skládání sportovců.

J. Nol, F. Pelán, K. Jirků, l. Kodešová, A. Kučerová

Projektový den se nám moc líbil. Chodili jsme venku po stanovištích a plnili úkoly , ve třídě jsme pracovali na projektu a  vypracovávali pracovní listy. Střídali jsme stanoviště a projekt. Nejvíce se nám líbily stanoviště.

 T. Lopauer, N. Hotovcová, J . Kaluská, N. Procházková

Moc se nám to líbilo. Líbilo se nám jak jsme pracovali ve skupině. Chtěli by jsme tu být i příští rok.

 Karolína 3.B Sofie 2.B KAMILA 2.C BÁRA 2.B BIANKA

Nám se to moc líbilo. Nejvíc se nám líbila práce venku.

Tadeáš Krejčík, Honza Synek, Egor Zaharov, Daniela Forst

Projektový den se nám moc líbil. Všechny disciplíny se nám líbily, nejzábavnější byla pavučina. Dostaly jsme dvanáct razítek ze třinácti.

Tereza Hotovcová, Adéla Šmejkalová, Karolína Košnerová

Dnešní den byl dobrý. Moc se mi líbilo chytání rybiček, ale bylo všechno dobré. Mně se nejvíc líbilo, jak jsme dávali tužku do lahve, motání matiček do šroubků.

Sára Matušková, Diana Reifová, Simona Leitnerová

Dnešní den se nám líbil. Bylo to lepší, než normální učení. Naučili jsme se nové věci.  Líbilo se nám lovení ryb, házení do koše a pavučina. Tento den byl dobrý.

Vojtěch Šimek, Daniel a Lukáš Hořejš, Sebastián Michl

Dnešní den se mi líbil normálně. Dělali jsme věci, co normálně neděláme. Moc se mi nelíbilo, že jsme ze skupiny pracovali jen dva, zbytek si povídal a smál se.  Jinak to bylo dobré.

Matěj Vokál, Adam Hruška, Sofie Frindtová, Štěpán Holeček

 
 
     
 

Webdesign: