7ZŠ Kolín - Školní on line pokladna
 

Informace pro rodiče, kteří nebyli na třídní schůzce.

Naše škola od nového školního roku 2016/2017 umožňuje využívání Školního programu – ŠKOLNÍ ON LINE POKLADNA, která Vám komfortně zprostředkuje spolupráci se školou v rámci výběru finančních prostředků a jejich evidenci. Pokladna je propojena s programem Bakaláři, který využíváte pro kontrolu klasifikace Vašich dětí.

Platby do školní online pokladny probíhají bezhotovostně. Zákonný zástupce pošle finanční obnos ve formě zálohy na čerpání plateb za školní akce (kino, divadlo, výlety, exkurze, lyžařský kurz, škola přírodě atd.) Škola pak strhává vždy částku s přesnými údaji za jednotlivou akci. Rodič tak bude mít kontrolu o pohybu financí svého dítěte.

Povinností zákonného zástupce bude registrace do Školního programu. Poté bude moci zaslat dohodnutou částku na podúčet Školní online pokladny číslo: 19-2564316309/0800.

Jak se zaregistrovat:

  1. Na webu naší školy vyhledáte a prokliknete záložku Školní on-line pokladna, popřípadě http://www.skolniprogram.cz/login
  1.  Po kliknutí na Registrace pokračujte proklikem na klikněte zde.
  1.  Jako první uvedete ID naší školy (48663786) a po zobrazení školy pokračujete kliknutím na Vybrat.

Dále vyplníte formulář a potvrdíte proklikem na Zaregistrovat. Pokračujte pak dle dalších instrukcí. Vyplňte uvedené údaje včetně všech Vašich dětí - nezapomeňte na sourozence! Dále potvrďte tlačítkem zaregistrovat.

(Pokud máte dítě i na jiné škole, kde se využívá Školní program, dejte o tom info na podpora@skolniprogram.cz, dítě Vám bude připojeno externě!) Objeví se: Děkujeme Vám za registraci. (Byl Vám zaslán email). Držte se instrukcí v emailu a registraci dokončete. Počkejte na schválení registrace třídním učitelem. Informace o schválení Vám bude zaslána emailem.

  1. Přihlaste se na stejné stránce, kde jste prováděli registraci zadáním registrovaného emailu a hesla.
  1. Nyní máte Školní program plně k dispozici, stačí se vždy přihlásit Vámi zaregistrovaným emailem a heslem. Pokud zapomenete heslo, vyžádejte si standardní zaslání prostřednictvím přihlašovací stránky pod položkou Zapomenuté heslo. Musíte však uvést registrovaný mail.

 

 

 
     
 

Webdesign: