7ZŠ Kolín - Jak jsme přežili Adaptační kurz, aneb VI.B ve Zbraslavicích
 

Od 6. do 8. září 2021 jsme strávili Adaptační kurz v malebném kraji Českomoravské vrchoviny, ve středočeských Zbraslavicích.

Adaptace je schopnost přizpůsobit se prostředí, což se bezpochyby povedlo. Náš kolektiv se stmeloval mimo jiné množstvím aktivit, jako např. paintball, opékání buřtů, stezka odvahy, cesta za pokladem, lukostřelba, noční bojovka, kajaky, lanovka a další činnosti, při kterých jsme se dostatečně vyřádili, a které podpořili našeho soutěživého i sportovního ducha. Také samostatné vaření polévky na ohni bylo dobrou i poučnou zábavou a nutno dodat, že nám chutnala a nic nezbylo.

Po celou dobu byla pořizována fotodokumentace, která by mohla sama o sobě vyprávět. Některé snímky jsou opravdu zdařilé.

Cesta vlakem tam i zpátky byla super, počasí po celou dobu bylo nádherné (samozřejmě takto objednané J) a jídlo skvělé. Všem se akce líbila a nutno podotknout, že proběhla bez komplikací, a hlavně bez úrazů!

Jsme zkrátka šikulové…

Za VI.B i za učitelský doprovod byl kurz krásný, i když trochu krátký. Každopádně byl jednoznačným přínosem, a pokud bude možnost, rádi si takovou to perfektní akci znovu zopakujeme.

 
 
     
 

Webdesign: