7ZŠ Kolín - III. B v labyrintech

23/05     III. B v labyrintech

 

Na zámku Loučeň jsme se dozvěděli, že nějaká jídla se jmenují cibule, jahoda, hruška a to už bylo v jídelně a mohli jsme si sednout na židle u jídelního stolu. Potom jsme navštívili hudební salonek a Martička nám zahrála na piano. Hrála i Ela a Amanda.

Potom jsme byli v labyrintech. Byl tam dokonce klokaní labyrint. Nejvíce se mi líbila závěrečná soutěž. 

Kateřina Šmolíková 

Zámek byl moc krásný.  Venku jsme   prošli  13 labyrinty. Ve  velkém    labyrintu     jsme měli soutěž. Můj tým byl na 3. místě. Dozvěděli jsme se , že na Loučni je druhý největší křišťál.

Nejvíc se mi líbilo, že je tam 13 unikátních labyrintů a jak nám pan kníže vysvětloval, jaký mají význam ovoce a zelenina.

Filip Pinkas 

Pan průvodce nás vzal do kuchyně a také do jídelny, kde jsme si mohli sednout ke stolu. Pak nás vzal do Čínského salónku a tam byla křišťálová koule, pak jsme si prošli ložnici s knihovnou. Byli jsme také v hudebním salónku, kde byl pan ladič a dovolil nám zahrát na piano. Marta nám zahrála Buráky. Pak jsme šli do 1. labyrintu. Byla tam také kašna, kde jsem si hodila 5 Kč na památku. Prošli jsme si všech 13 labyrintů. Nakonec jsme si šli koupit upomínkové věci. Asi nejvíc se mi líbilo, jak jsme byli v labyrintech. 

Ela Herzigová

 
     
 

Webdesign: