7ZŠ Kolín - Čokoládová exkurze
 

Konečně jsme se dočkali a 14. dubna společně vyrazili do Šestajovic na čokoládové tvoření.

Trochu naivně jsme si přáli, aby přestalo pršet, protože to ráno vypadalo, že budou „trakaře padat“. Lilo jako z konve, a tak jsme hned před školou nazvali naši cestu jako „deštníkovou výpravu“. Cesta proběhla hladce a naše čokoládové tvoření se nám moc líbilo. Nazdobili jsme si každý své dvě čokolády – bílou a mléčnou. Tak moc jsme byli zapáleni do díla, i naše paní učitelky, že jsme se zapomněli při práci vyfotit. No, stane se.

Než jsme se všichni vrhli do prodejny na nákup svíček a suvenýrů pro sebe a rodiče, naše cesta vedla ke zvířátkům. Déšť nedéšť, vrhli jsme se k nim a vypadalo to, že cíl naší cesty byly vlastně němé tváře. I paní asistentka se trochu „pomazlila“ a naše rozzářené tváře nebylo možné přehlédnout. Koníci, kozy, kráva, prasátka, husy, kachny, ovce, papoušci a drůbež nás zaujali, jako bychom je nikdy neviděli. Nakoupili jsme si, nakrmili ony němé tváře a vyrazili zpět ke škole.

Přestože se naše „mokrá výprava“ až do konce konala s doprovodem deště, nic to nezměnilo na naší dobré náladě. Jen jsme pozměnili slova známe písně na: „Přijeli jsme z výletu, promokli jsme už jsme tu“.

Moc děkujeme za skvělý výjezd.

Žáci a žákyně tříd IV. A a IV. B

 
 
     
 

Webdesign: