7ZŠ Kolín - Vánoční zpívání na schodech
 

Zveme všechny rodiče a příznivce školy   na Vánoční zpívání na schodech.

Zpívat budeme ve čtvrtek   21. 12.   2023 od 14:30   do 16:30 hodin.   V tomto čase vám   zazpívají   žáci naší školy   vánoční písně a koledy.

Součástí vystoupení   bude prodejní výstavka   výrobků    žáků 1. stupně.   Výtěžek prodeje bude věnován na charitativní    účely.

Pěvecké    vystoupení zahájí   žáci IV. C, kteří pod vedením   p. uč.   Hrejsemnou nacvičili   písničku Vánoční a   Šťastné a veselé.

Následovat bude   II. A s p.uč. Kesnerovou,   dále   V.   A, která zazpívá   anglickou vánoční píseń pod vedením p. uč. Kopáček-Hölzlové.

II.B  zazpívá české koledy  Slyšte, slyšte   a  Pásli ovce.  Nacvičily je v hodinách hudební výchovy s paní učitelkou Šmahelovou.

Pokračovat bude II. C, která pod vedením p.uč. Konvalinkové zazpívá   Štědrej večer nastal,   Rolničky,   Půjdem spolu do Betléma   a   My tři králové. 

   IV.A   společně s V. A   zazpívá   Čas vánoční   (p.uč. Kopáček-Hölzlová).

III.B   a III. C     nacvičily společně  s p.uč.Horovou   Rampouch,   Pásli ovce valaši,   Štědrej večer nastal   a Rolničky.

Děti ze  IV.   B zahrají na flénu Hore bratři a zazpívají   Veselé Vánoce a Neseme vám noviny    (p.uč. Horová).

Tisíc andělů  a Vánoce na míru zazpívají žáci V. C (p.uč. Mazůrková).

Celý blok zakončí svým vystoupením    III.A a   V. A, kteří  zazpívají Světové Vánoce   (p.uč. Kopáček-Hölzlová).

Program vystoupení našich žáků se bude 2x opakovat.

Po celou dobu  budou na stolcích připraveny vánoční dárečky, které vyrobily děti ze školní družiny se svými vychovatelkami a v hodinách ČSP se k nim přidaly děti z I. A (p.uč. Cilová),   II. C   (sl. Jánská),   III. A a V. B (p.uč. Šmahelová), III. C a IV. A (p.uč. Hozmanová, Jouzová),    IV. B (p. uč. Cindrová, Tesková), V. A  (p.uč. Kopáček§Hölzlová) a   V. C   (p. uč. Mazůrková).

Těšíme se na vás.

děti ze “Sedmičky”
 

 

 
 
     
 

Webdesign: