7ZŠ Kolín - Sportovní den

23/09     Sportovní den

 

Počátkem září pořádáme tradičně sportovní dny pro žáky obou stupňů školy.

1. stupeň - žáci soutěžili již tradičně v atletickém čtyřboji (běh na 50 metrů, hod míčkem, skok do dálky, vytrvalostní běh). Byli vyhlášeni nejlepší jednotlivci i třídní kolektivy. První tři dostali opravdové medaile. V soutěži družstev zvítězilo družstvo chlapců ze 2.C ve složení Ditrich, Luštický, Provazník D., Šantrůček, Provazník M., Černý před družstvem chlapců ze 4.C a 5.C.
Nejlepšími jednotlivci ve svých kategoriích se stali: Vojtěch Slavík, Anna Cukrová, David Výborný, Kristýna Honcová, Adam Machurka, Sára Šlégrová, David Žiško, Jana Sombergová.
Ve druhém ročníku třídního štafetového běhu zvítězila třída 2.C před 4.C a 5.C.
Štafetový běh se stává velmi oblíbenou disciplínou. Na výsledném čase se podílejí všichni žáci třídy a záleží na snaze každého jednotlivce.
Žáci 2. stupně soutěžili ve třídních štafetách, skoku dalekém, hodu míčkem, vrhu koulí, běhu na 60 metrů a 800 metrů. Putovní pohár za vítězství ve štafetách získala třída 9. B.  Děti nejen závodily, ale i měřily výkony v některých disciplínách, spolupodílely se na organizaci, spolupracovaly v družstvech.
Oba sportovní dny proběhly ke spokojenosti jak žáků, kteří dosahovali pěkných výkonů, tak i učitelů oceňujících aktivitu žáků.
 
 
     
 

Webdesign: